Koolitus Mina olen MINA ja see meeldib mulle

Koolitus Mina olen MINA ja see meeldib mulle

3. novembril 2016 a.toimus XL- stuudios Harjumaal, MTÜ-le Ettevõtlikud Naised Raplamaal suunatud koolitus „ Mina olen MINA ja see meeldib mulle!“.


Ettevõtlus saab toimida ainult läbi inimliku juhtimise, läbi juhi isiku. Organisatsioonid on oma juhi nägu. Uskumusi, hoiakuid ja väärtushinnanguid ei ole võimalik lahutada inimese elust ehk juhi uskumused määravad ära selle, milline on tema juhitav ettevõte. Läbi viidava koolituse eesmärgiks oli eneseväärtustamine ja koolituse käigus keskendusime positiivse mina pildi loomisele.
Oma MINA aitasid üles leida ja täiendada praktilise stiiliõpetusega „kroonimata kuningas“ Ženja Fokin, ilu ja maagia loomisel aitas praktiliselt ning andis head nõu Oriflame President Team.
Eneseväärtustamine ja positiivne mina-pilt on selgroog kogu elule – MINA pildi loomise läbi objektiivi jäädvustas modelliagentuuri Living Models juht ja profifotograaf Evelin Mikomägi.

Koolituse viis läbi RA Koolitused OÜ ning koolituse toimumist rahastasid Raplamaa Partnerluskogu MTÜ Leader strateegia meede 2 ja MTÜ Ettevõtlikud Naised Raplamaal